Досега сте прекарвали един щастлив и сравнително спокоен живот  с

...
Досега сте прекарвали един щастлив и сравнително спокоен живот  с
Коментари Харесай

Тези 4 признака издават, че жена ви най-вероятно си има любовник

Досега сте прекарвали един благополучен и относително спокоен живот  с вашата половинка, само че ненадейно сте усетили, че нещо не е както би трябвало и нещата не са такива, каквито са били преди? Причината може да се крие във това, че във връзката ви се е намесил трети човек, а точно – различен мъж.

- Често закъснява след работа.
Ако жена ви стартира постоянно да закъснява след работа, това не постоянно е мотив да се притеснявате ненужно.
Може би има прекомерно доста работа и задължения в офиса или пък просто по случайност са я задържали няколко пъти до „ след работно време “. Ще си кажете - „ Случва се.. “
Ако това се трансформира в нейна рутина обаче, то е доста евентуално тези нейни „ оправдания “ да не бъдат в действителност добре оправдани.
И въпреки всичко, в случай че не ви е излъгала тогава за закъсненията си, очаквайте след известно време жена ви да бъде нараснала в службата, а вие да вдигате тост със самодоволна усмивка!

- Не оставя телефона си без контрол.
Доскоро това, да оставате уединено с телефона на жена ви е било „ задоволително “ и обикновено, само че към този момент не е.
Жена ви си носи телефона на всички места със себе си, в това число и тук-там вкъщи, където не би трябвало да и потрябва?
Не бихме желали да ви подвеждаме, само че считайте за евентуално, че там може и да се крие нещо.
Предвид това, че в случай че жена ви си има ухажор, не би оставила провокативни и разобличаващи я в невярност файлове на телефона си, съществуват хора и случаи, в които са били намирани точно такива доказателства и чатове в мобилните устройства на прелюбодейците.

- Рязко спря да се сърди за всичко, за което се е сърдила преди.
Доскоро жена ви е правила проблеми за всяко едно нищожно съгласно вас „ нещо “. Ако до момента ви е създавала главоболия и проблеми за „ незабитото пиронче в стената, където да закачи своята обичана картина “ или, че не сте  и направил благ жест, като и купите цвете с или без мотив.. само че внезапно спре да вижда тези събития и не демонстрира интерес и реакция против това? – макар, че вие „ не зачитате “ потребностите и.  Изведнъж спре ли жена ви да ви се сърди за нещата, за които го е правила по този начин разпалено до момента, то следователно считайте, че някъде там в действителност се крие „ проблем “ с съответно име. Да, тъкмо по този начин! Някой, някъде там запълва прочувствените неналичия на вашата жена.

- Рязка смяна в навиците и промяна на бельото.
Ако до неотдавна на жена ви не и е пукало изключително доста по тази причина, че към момента носи сутиенът за кърмачки, не се е гримирала постоянно или пък е считала, че не е нужно да поддържа краката си безпрепятствено избръснати и меки (при съществуването на дълги панталони и клинове в дрешника си), само че ненадейно това се промени и тя стартира да обръща доста повече внимание на външният си тип – Поздравления! Или жена ви е решила да промени досегашните си привички поради самите себе си или пък поради вас, или тя евентуално прави всички тези женски неща за някой различен.

И въпреки всичко, неведоми са пътищата.. и вярата за непорочност си остава годна до безспорното доказване на противното!

 
5 действителни аргументи за женската невярност
В самото начало на една връзка доста дами са сигурни, че в никакъв случай няма да изневерят на обичания си. Въпреки това, има разнообразни обстановки в...
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР